Electric Up 2024

Programul Electric UP finanțează IMM-uri și companii din industria HORECA pentru a instala panouri fotovoltaice, sisteme de stocare a energiei produse, cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice, precum și un sistem electric alternativ de încălzire/răcire.

Electric UP 2024

Pachet servicii

Drumul de la clientul unui furnizor de energie electrică, la proprietarul unui sistem fotovoltaic depinde de nivelul de pregătire al echipei care realizează și implementează proiectul.

VOLTA X este proiectant autorizat cu vastă experiență în domeniu și poate oferi calea cea mai simplă și performantă de la consumator la prosumator.

Icon mapare cu drona sistem fotovoltaic

Mapare cu Drona

Realizarea de fotografii pentru maparea și construirea planului 3D la o rezoluție ridicată, pentru estimarea cu acuratețe a capacității sistemului fotovoltaic.

Icon proiectare sistem captare energie verde

Proiectare

Întocmirea proiectului tehnic și obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare pentru maximizarea randamentului și a eficienței sistemului fotovoltaic, precum și reducerea costurilor cu manopera și materialele necesare.

Icon energie verde

Monitorizare

Monitorizare constantă a sistemului fotovoltaic și asistență în operare, precum și personal specializat în intervenții punctuale pentru situațiile complexe de natură tehnică.

Icon captare energie verde

Consultanță Financiară

Elaborarea unui analize financiare personalizate privind costurile de dezvoltare a sistemului fotovoltaic, consumul de energie vs producția de energie a sistemului și perioada de recuperere a investiției. Asistență în identificarea și obținerea surselor de finanțare optime.

Icons service, mentenanta

Montaj

Propria echipă de tehnicieni calificați realizează montajul sistemelor fotovoltaice, cu materiale și echipamente omologate, de înaltă calitate, în conformitate cu standardele și normativele în vigoare.

Icon dosar

Dosar de Prosumator

Asistență în relația cu operatorul de distribuție a energiei, pentru realizarea și implementarea dosarului de prosumator, cu scopul de a asigura condițiile optime din punct de vedere legal și financiar.

Icon sistem fotovoltaic

Consultanță Tehnică

Identificarea nevoilor de consum energetic și asistență în alegerea celui mai bun sistem fotovoltaic din punct de vedere tehnic și financiar pentru a deveni independent energetic.

Icon sistem fotovoltaic

Punere în Funcțiune

Echipa Volta X include electricieni și ingineri atestați ANRE pentru punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice instalate (verificare, parametrizare, conectare în cloud și smart meter), astfel încât energia generată să poată fi utilizată în condiții optime pentru autoconsum și injectare în rețea.

Icon mentenanta panou solar

Mentenanță

Verificarea amănunțită a sistemului fotovoltaic (cabluri și conexiuni, panouri și sisteme de prindere, software invertoare), pentru menținerea randamentului maxim de furnizare a energiei.

Oferim soluții complete

  • PROIECTARE
  • INSTALARE
  • AVIZARE ȘI MENTENANȚĂ

programe de finanțare

Volta X vă poate consilia în obținerea soluțiilor complete pentru reducerea costurilor cu energia. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru mai multe detalii.

    PARTENERI

    Portofoliu

    SOLICITĂ OFERTĂ