ELECTRIC UP 2024

Programul Electric UP finanțează IMM-uri și companii din industria HORECA pentru a instala panouri fotovoltaice, sisteme de stocare a energiei produse, cel puțin o stație de încărcare pentru vehicule electrice, precum și un sistem electric alternativ de încălzire/răcire.

VOLTA X SOLAR SYSTEMS are experiență în derularea proiectelor din programul ELECTRIC UP, instalând proiecte de sute de kW în prima sesiune din 2022.

Asigurăm servicii complete pentru proiectare, implementare, punere în funcțiune, monitorizare, mentenanță, post garanție pentru sisteme fotovoltaice și stații încărcare vehicule electrice.

Avem o echipă complexă de ingineri energeticieni autorizați ANRE (C1 și C2) și manageri  energeticieni autorizați de Ministerul Energiei, astfel încât putem răspunde la 2 condiții esențiale din program:

    • Colaborarea beneficiarilor cu instalatori autorizați ANRE;
    • Contractarea serviciilor unui auditor energetic/manager energetic pentru întocmirea raportului de monitorizare a funcționalității și durabilității proiectului.

Experiența acumulată în sesiunea anterioară ne ajută să vă punem la dispoziție, după caz, și consultanță de specialitate pentru depunerea și evaluarea proiectelor, solicitarea de clarificări și/ sau depunerea de contestații.

Panouri fotovoltaice

cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 150 kWp necesară consumului propriu.

Sisteme de stocare a energiei produse

cu capacitate de minim 30% din capacitatea sistemului fotovoltaic.

Statie de încărcare pentru vehicule electrice

de minimum 22 kW (2x11kW) pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in.

Sistem alternativ de încălzire/răcire

(opțional).

Cere Oferta
  • Perioada de implementare a unui proiect se consideră primele 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Perioada de monitorizare a funcționalității și durabilității unui proiect se consideră 5 ani de data încheierii perioadei de implementare.