Pachet servicii

Prin EPC pentru parcuri fotovoltaice, oferim setul complet de servicii pentru construirea și vânzarea de parcuri fotovoltaice amplasate în zone optime de captare a energiei.

De la proiectare până la inginerie, procurare, construcție, instalare și punere în funcțiune, echipa noastră pune la dispoziție soluțiile fotovoltaice la cheie.

Icon mapare cu drona sistem fotovoltaic

Mapare cu Soft Specializat

Gestionarea integrată a parcului fotovoltaic folosind tehnologie avansată la standarde superioare de design, comunicare și control, cu menținerea flexibilității și eficienței în rețea.

Icon proiectare sistem captare energie verde

Proiectare

Întocmirea proiectului tehnic și obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare pentru maximizarea randamentului și a eficienței sistemului fotovoltaic, precum și reducerea costurilor cu manopera și materialele necesare.

Icon energie verde

Monitorizare

Întocmirea proiectului tehnic și obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare pentru maximizarea randamentului și a eficienței sistemului fotovoltaic, precum și reducerea costurilor cu manopera și materialele necesare.

Icon captare energie verde

Consultanță Financiară

Elaborarea unui analize financiare personalizate privind costurile de dezvoltare a sistemului fotovoltaic, consumul de energie vs producția de energie a sistemului și perioada de recuperere a investiției. Asistență în identificarea și obținerea surselor de finanțare optime.

Icons service, mentenanta

Montaj

Propria echipă de tehnicieni calificați realizează montajul sistemelor fotovoltaice, cu materiale și echipamente omologate, de înaltă calitate, în conformitate cu standardele și normativele în vigoare.

Icon dosar

Dosar de Producător

Întocmirea documentației pentru obținerea statutului de producător de energie în vederea depunerii la autoritățile competente (ANRE). Asistență în obținerea licenței de producător.

Icon sistem fotovoltaic

Consultanță Tehnică

Identificarea nevoilor de consum energetic și asistență în alegerea celui mai bun sistem fotovoltaic din punct de vedere tehnic și financiar pentru a deveni independent energetic.

Icon sistem fotovoltaic

Punere în Funcțiune

Echipa Volta X include electricieni și ingineri atestați ANRE pentru punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice instalate (verificare, parametrizare, conectare în cloud și smart meter), astfel încât energia generată să poată fi utilizată în condiții optime pentru autoconsum și injectare în rețea.

Icon mentenanta panou solar

Mentenanță

Verificarea amănunțită a sistemului fotovoltaic (cabluri și conexiuni, panouri și sisteme de prindere, software invertoare), pentru menținerea randamentului maxim de furnizare a energiei.

PARTENERI

SOLICITĂ OFERTĂ