DESCOPERĂ SOLUȚIA OPTIMĂ

Stațiile EV corespund diverselor nevoi de încărcare a vehiculelor. Indiferent de tipul de stație ales – privată sau publică – gradul de performanță și calitatea echipamentului folosit fac diferența.

TIPURI DE STAȚII

Încărcare rapidă

Stațiile cu putere de minim 50 kW. Timpul de încărcare este mai scurt, între 30 și 90 de minute. Sunt amplasate în general în parcările clădirilor mari de birouri, supermaketuri sau centre comerciale.

Încărcare lentă

Stațiile cu putere maximă de 43 kW. Timpul de încărcare variază de la 2 ore până la 6-7 ore, în funcție de mărimea bateriei mașinii și de puterea stației. Sunt instalate acasă sau la sedii de companii și administrație publică.

SFATURI

Suntem alături de utilizatorii stațiilor EV și oferim soluții la cheie: de la idee, la identificarea strategiei optime de implementare și până la atingerea performanței energetice și financiare dorite.

Icon brosura cu intructiuni

Sfaturi pentru baterii durabile

Susținem încărcarea între 20%- 80% pentru o temperatură moderată a acumulatorilor, precum și utilizarea exclusivă de stații EV și cabluri certificate, aflate în stare perfectă de funcționare.

Icon instruire si service prin call-center

Instruire

Încărcarea EV este influențată de caracteristicile tehnice ale stației, dar și de cele ale mașinii. Uneori, timpul de încărcare depinde și de disponibilitatea rețelei electrice de distribuție.

Icon sistem incarcare masini electrice

Tipuri de conectori

În Europa se folosesc: conectorii TYPE 2 pentru încărcarea stațiilor AC, respectiv CCS2 pentru stațiile DC. Există și conectori CHAdeMO, pentru mașinile cu astfel de priză, aflate încă în circulație.

Icon service on-line

Serviciile Volta X

Identificarea soluțiilor privind realizarea branșamentului stațiilor, proiectare sistem EV, obținere avize și autorizații necesare, furnizare, montaj și punere în funcțiune a stațiilor, instruire utilizator, monitorizare și mentenanță post-instalare.

Portofoliu

Află mai multe despre serviciile Volta X

SOLICITĂ OFERTĂ