BENEFICIILE SISTEMELOR FOTOVOLTAICE

Icon panou solar si soare

Independență energetică

Sistemele off-grid sau hibrid reduc sau elimină nevoia de racordare la rețeaua de energie electrică: Ziua, consumul de energie este asigurat de panourile fotovoltaice. Noaptea, prin energia stocată în acumulatori.

Icon energie verde

Reducerea amprentei de carbon

Sistemele fotovoltaice protejează mediul înconjurător: elimină emisiile de CO2 și alte gaze toxice emanate de sursele clasice de energie și ajută astfel la neutralizarea amprentei de carbon.

Icon temperatura pentru reducere costuri

Reducerea costurilor

Folosind energia produsă de propriile sisteme fotovoltaice și mai puțin din rețea, costurile facturilor la energie electrica sunt semnificativ mai mici.

Icon panou solar, predictibilitatea afacerii

Predictibilitatea afacerii

Utilizând sistemele fotovoltaice ca sursă de energie, costurile de producție sau utilități nu vor fi influențate de creșterea costului la energia electrică.

Incon stocare energie panou solar

Posibilitatea stocării energiei

Surplusul de energie produs de sistemele fotovoltaice pe parcursul zilei sunt înmagazinate în acumulatori și susțin consumul pe timpul nopţii. Astfel, energia electrică este accesibilă în orice moment şi anotimp al anului.

Icon monitorizare online a finctionarii sitemului fotovoltaic

Monitorizarea online a funcționării

Aplicațiile de monitorizare a sistemelor fotovoltaice urmăresc funcționalitatea în parametri, iar situațiile tehnice se pot remedia online rapid, de la distanță. În cazul unui eveniment mai complex, echipa tehnică este informată instant, pentru a se prezenta rapid la fața locului.